Om oss

Mäklare med fokus på Stockholms innerstad

Vi lever, bor i och rör oss i takt med pulsen i Stockholms innerstad. Därför kallar vi oss för Innerstadsspecialisten AB. Det finns ingen del av innerstaden som vi inte har utforskat och studerat under de dryga 20 åren som vi har förmedlat fastigheter här. Vi är ett team med både ett stort engagemang och en outtröttlig drivkraft. Vårt fokus på kvalitet driver oss att kontinuerligt fördjupa våra kunskaper om branschen och det har skapat ett brett och exklusivt kontaktnät som vi använder för att gynna våra kunder.

Det innovativa och det spektakulära

Innerstadsspecialisten AB är inte bara en traditionell mäklare. Under flera år har vår ambition varit att förvandla innerstadens outnyttjade vindsutrymmen till dramatiska och unika våningar. Genom att kombinera innovation med respekt för den vackra arkitekturen skapar vi hem som förundrar och förkroppsligar skandinavisk estetisk. De här nyproduktionerna utvecklar vi tillsammans med ledande arkitekter, entreprenörer och de allra bästa hantverkarna som finns på marknaden.

Specialistlösningar för dig

Sedan start har vi strävat efter att kunna åstadkomma en verksamhet som gör att våra kunder känner sig nöjda, omhändertagna och väl bemötta. Detta har vi gjort genom att utveckla kundanpassade och unika helhetslösningar med de bästa juristerna, arkitekterna och byggentreprenörerna för att kunna erbjuda dig precis det du behöver.

Vi arbetar utifrån våra kunders behov och kombinerar det med vår ambition om förnyelse och förädling.