Sälja bostad

Vi på Mäklare Vasastan vet hur viktigt det är med en bra mäklare när man vill sälja bostad. Med vår långa erfarenhet har vi en bra grund att stå på och vi är ständigt på jakt efter nya innovativa lösningar för att du ska kunna få ett så högt pris som möjligt när du vill sälja din bostad. Vi bistår dig hela vägen från värdering och fotografering till marknadsföring och visningar samt upprättande av kontrakt.

Vårt mål är att bli din bästa mäklare i Vasastan

För att kunna sälja en bostad med ett lyckat resultat är det viktigt att man kan beskriva mer än själva bostaden, man behöver även känna till närområdet. Vi har valt att lägga allt vårt fokus på Stockholms innerstad för att kunna erbjuda dig som vill sälja lägenhet ett optimalt utgångsläge. Vi har ett brett register över spekulanter som enbart består av personer som vill köpa en bostad specifikt i innerstan. Vår kunskap om området i kombination med vårt stora kontaktnät är värdefullt när du ska sälja bostad i Stockholm.

Fördelar för dig som vill sälja bostad i Vasastan

Vi har ett starkt varumärke och drivs av att erbjuda service av hög kvalitet när du vill sälja lägenhet:

  • Vi erbjuder fri värdering av din bostad
  • Vi är experter i innerstan och kan visa Stockholm från dess bästa sida
  • Våra mäklare har stora och aktiva kontaktnät med potentiella köpare
  • Vi tar hand om hela processen från värdering till kontraktsskrivning

Vi finns till för dig som skall sälja bostad i Stockholm

Som säljare är du värd det bästa möjliga priset för din bostad. När du kommer till oss gör vi först en kostnadsfri bostadsvärdering i Stockholm. Det ger dig en god idé om vilket pris du kan förvänta dig av försäljningen. Under hela processen finns vi tillgängliga för dig om du har frågor eller specifika förutsättningar för hur du vill att försäljningen ska gå till. När du vill sälja bostad i Vasastan kan du vända dig till oss i trygghet om att affären hanteras med fingertoppskänsla och fokus på att uppnå bästa möjliga resultat.